Порівняння:
Повернутись до каталогу Транспортери Miedema
  • :
  • :
  • :

Конвеєри Miedema призначені для забезпечення максимально ефективного завантаження картоплі на зберігання. Бережне відношення до продукту у поєднанні з дуже високою пропускною здатністю гарантує швидку та без пошкоджень доставку картоплі з точки А до точки Б.



Переваги конвеєрів Miedema:


1. Дуже висока пропускна спроможність

2. Дбайливе ставлення до продукту

3. Низька вартість технічного обслуговування

4. Простота у використанні

5. Універсальність



Висока пропускна спроможність 


Наявність жолобчастої стрічки гарантує щільний потік продукту, що рухається, а також забезпечує високу пропускну здатність навіть при низьких швидкостях. Безступінчасте регулювання швидкості дозволяє змінювати пропускну здатність залежно від ситуації. У разі закладки на зберігання продуктів, які менш сприйнятливі до пошкоджень, швидкість руху стрічки конвеєра можна збільшити до 62 метрів за хвилину.



Бережне ставлення до продукту 


Виключення можливості пошкодження продукту має дуже важливе значення при закладці картоплі на зберігання. Завдяки жолобчастій стрічці конвеєра утворюється щільний шар продукту із мінімальними рівнями висоти падіння при його переміщеннях. Продукт поштучно лягає один на одного, що не допускає пошкодження під час падіння. Приймальний бункер із гумовим ущільненням усередині дозволяє не допустити контакту продукту з металевими деталями; що унеможливлює роздавлювання продукту.



Низька вартість технічного обслуговування 


Конвеєри Miedema призначені для ефективного транспортування картоплі у найважчих умовах. Міцна конструкція наших машин для зберігання і добре продумане використання матеріалів дозволяють збільшити їх термін служби. Матеріал ПВХ обраний для конвеєрів з огляду на те, що він вловлює дрібні частинки землі, а також має стійкість до атмосферних і вітрових впливів.



Простота у використанні 


Конвеєри Miedema прості у використанні. Вони можуть бути повністю електричними, допускають регулювання по довжині і мають легкість в управлінні. Конвеєр із ПВХ із вбудованими в раму скребками забезпечує видалення всіх частинок землі, що прилипли до стрічки. Таким чином, шматки землі не розсипаються, і отже немає необхідності дбати про проведення стомлюючої і потребує значного часу очищення.



Універсальність 


У багатьох випадках вибір конвеєра залежить від місця зберігання та продукту, який потрібно транспортувати. Ось чому Miedema пропонує різні варіанти конвеєрів. Можна вибрати опцію з однією стрічкою або з двома стрічками, що розходяться, які надають більше гнучкості. Скатна дошка, що додатково поставляється, забезпечує герметичне транспортування зернових та інших дрібнозернистих культур. Наявність блоку регулювання кута нахилу робить конвеєр більш гнучким у використанні. Жолобчаста структура дозволяє досягти максимальної пропускної спроможності, а регулювання кута нахилу забезпечує чіткіший контроль за продукцією.