Порівняння:
Повернутись до каталогу Приймальний бункер Miedema
  • :
  • :
  • :

Завантажувальні відсіки Miedema забезпечують оптимальну обробку картоплі, яку за необхідності можна закладати про запас, очищати або сортувати. Автоматичне регулювання пропускної спроможності (регулювання MH) гарантує одержання оптимальної продуктивності лінії зберігання. Завдяки наявності численних можливих видів завантажувальних відсіків з великим вибором очисних модулів ми можемо скомпонувати систему, яка повністю відповідатиме Вашим потребам.



Переваги завантажувального відсіку MH Miedema:


1. Дуже дбайливе ставлення до продукту

2. Легкість управління

3. Висока пропускна спроможність

4. Низькі експлуатаційні витрати.



Бережне ставлення до продукту 


Завантажувальні відсіки Miedema призначені для доставки картоплі до сортувальної машини та розвантажувального конвеєра без падіння на стрічку. Рівномірний розподіл продукту означає, що картопля проходить дуже ретельне очищення, починаючи з першого очисного ролика і далі.



Автоматичне регулювання пропускної спроможності (регулювання MH) гарантує отримання оптимального потоку продукту з автоматичним вимкненням системи у разі, якщо бункер недостатньо картоплі. Це виключає можливість пошкодження продукту, що виникає через порожній завантажувальний відсік, або пов'язаний зі скачуванням і зіштовхуванням один одного бульб.



Легкість керування 


При бажанні функцію регулювання MH можна використовувати для автоматичного керування завантажувальними відсіками MH лінії зберігання; немає необхідності турбуватися про це. Виконання правильної установки різних компонентів може займати багато часу і викликати значні труднощі. Щоб максимально спростити це завдання, ми автоматизували багато налаштувань, зробивши цим систему надзвичайно легкої в управлінні.



На завантажувальних відсіках MH нової серії можна легко відрегулювати відстань між роликами та сортувальною машиною. У разі зміни кута нахилу стрічки конвеєра довжина ходу роликів автоматично залишається незмінною. Це означає, що можна легко підібрати інтенсивність процесу очищення з урахуванням виду культури, умов збирання врожаю та (або) типу ґрунту.



У разі вибору завантажувального відсіку з модулем подвійного сортування та підйомним механізмом можна відповідним чином змінити всю лінію очищення та сортування. Ця унікальна система означає, що одна людина може за пару хвилин переключитися з очисного модуля на суміщений блок очищення та попереднього сортування. Це дає можливість вибору або відмови від попереднього сортування. Завантажувальний відсік легко адаптується до необхідних умов.



Завантажувальні відсіки Miedema відрізняються своїми зрозумілими панелями управління, розташування кнопок на яких упорядковано залежно від технологічного процесу. Виконання трудомістких операцій здійснюються інтелектуальними програмами без участі людини. Хорошим прикладом цього може бути автоматичне мастило стрічки.



Висока пропускна спроможність 


Завантажувальний відсік визначає продуктивність лінії зберігання. З цією метою важливо задати оптимальний обсяг рухомого потоку продукції, створивши ідеальний шар продукту для виконання очищення та сортування. Проблеми з пошкодженнями продукту відсутні, оскільки він поштучно і дбайливо кладеться віч-на-віч. Головна перевага завантажувальних відсіків Miedema полягає у можливості оснащення їх функцією регулювання MH, що дозволяє забезпечити безперервне надходження продукту на очисні ролики. В результаті досягається оптимальне очищення та сортування.



Електричний привід конвеєра забезпечує можливість необмеженого регулювання роботи стрічки. Її можна експлуатувати на дуже повільній (0,1 метри на хвилину) або дуже швидкій (4,6 метрів на хвилину) швидкості руху. Продуктивність лінії зберігання оптимізована під лінії очищення та сортування.



Унікальною опцією відсіків завантаження Miedema є Smart-Pin. Це система, яка безперервно очищає сталеві кручені ролики під час процесу зберігання. Для очищення роликів немає потреби зупиняти технологічний процес. Результат? Вища продуктивність!



Низькі експлуатаційні витрати 


Основними факторами низької вартості користування машин для зберігання Miedema є їхня довговічність і невисокі енерговитрати. При проектуванні машин було максимально можливо виключено використання деталей, що швидко зношуються. У відсіках завантаження від Miedema управління очисними роликами можна здійснювати з використанням системи моноприводу. На відміну від систем з ланцюговим приводом до складу цієї системи не входять деталі, схильні до швидкого зносу. У багатьох випадках Miedema поставляє кручені очисні ролики зі сталі, які більш довговічні, ніж, наприклад, поліуретанові ролики. Конвеєр, що входить у комплект поставки, розділений на секції, що виключає необхідність заміни всього полотна у разі його пошкодження.



З метою енергозбереження машини для зберігання від Mied