Порівняння:
Повернутись до каталогу Наповнювачі контейнерів Miedema
  • :
  • :
  • :

Наповнювачі контейнерів Miedema гарантують отримання більш високих доходів: заповнення контейнерів відбувається автоматично без пошкодження цінного продукту. Виходячи з цього принципу, здійснюється налаштування попередньо встановлених програм повністю автоматичного заповнення. Наш наповнювач контейнерів гарантує отримання найбільш оптимального результату заповнення контейнера незалежно від розміру. Яким чином? Шляхом використання широкої стрічки, що подає, і пошарового дбайливого заповнення контейнера продуктом.



Чому саме наповнювач контейнерів Miedema?


1. Мінімальне пошкодження продукту

2. Універсальність

3. Простота в експлуатації, безпека та можливість економії на витратах праці 



Мінімальне пошкодження продукту 


Тільки повністю автоматичні наповнювачі контейнерів гарантують швидке заповнення контейнерів із дбайливим ставленням до продукту. Висота розвантаження стрічки наповнювача контейнерів регулюється датчиком продукту, який відстежує обсяг заповнення. Висота падіння зведена до мінімуму, заповнення контейнера здійснюється пошарово. В результаті досягається рівномірний розподіл продукту в контейнері з одночасним забезпеченням оптимальної вентиляції, сушіння та захисту.



Наповнювачі контейнерів Miedema призначені для наповнення великих обсягів. Встановлені в кінці стрічки  що подає додаткові гальмівні щитки забезпечують дбайливе надходження картоплі в контейнер у непошкодженому вигляді. Датчик автоматично виявляє присутність контейнера, а у разі його відсутності автоматично зупиняє подачу.



Універсальність 


Наповнювачі Miedema працюють зі стандартними контейнерами розміром до 260 см. З урахуванням можливості регулювання загальної висоти наповнювача контейнерів допускається використання контейнерів заввишки до 138 см. Наповнювачі контейнерів випускаються з функцією Start-Control (керування пуском). Це означає, що вся лінія зберігання може бути приведена в дію лише одним натисканням кнопки; коли контейнер повністю заповнений, машина автоматично зупиняється. Ця функція також можлива під час використання в лінії зберігання машин інших виробників.



Простота в експлуатації, безпека та можливість економії на витратах праці 


Наявність чіткого HMI-дисплея робить керування нашим наповнювачем контейнерів дуже легким та швидким. Текстова інформація відсутня; чіткі іконки оперативно відображають функції машини та статус контейнера. Завдяки численним попередньо запрограмованим розмірам контейнера та програмам заповнення, підігнати наповнювач контейнерів до розміру контейнера дуже легко.

Заповнення обох контейнерів автоматично визначається датчиком продукту. Якщо заповнені, вся лінія зберігання зупиняється. При установці нового контейнера датчики виявляють це, і вся лінія зберігання автоматично перезапускається. Це дозволяє заощадити багато часу та зусиль, які витрачаються при подачі та видаленні продукту.

Інфрачервоні датчики, розміщені між наповнювачем та встановленим контейнером, повністю зупиняють лінію, якщо ви або один із ваших службовців опиняються між датчиками. Безпека понад усе!

Всі наповнювачі контейнерів Miedema обладнані отворами під навантажувач вилковий, які ідеально підходять під підйомні лапи. Це дозволяє легко та безпечно переміщати машину.