Порівняння:
Повернутись до каталогу Каток Dal-bo Compact Classic 4,50м-15,30м
  • :
  • :
  • :

3І5СЕКЦІЙ
Compact - універсальна багатоцільовий каток, який може використовуватися для дуже широкого спектру робіт. Передпосівна підготовка, післяпосівна обробка та коткування озимих посівів може проводитися одним і тим же катком. Compact також ідеально підходить для використання разом з дисковою бороною.

Compact-гідравлічний каток, що складається, і всі функції може контролювати оператор трактора зі своєї кабіни. При розкладанні трактор повинен бути нерухомий і знаходиться вже в полі. За рахунок великих перекриттів між кожною секцією досягається оптимальне коткування по всій робочій ширині - навіть на поворотах і нерівній поверхні. Механізм довантаження (2 пружини з великим зусиллям стиснення) перерозподіляють вагу із середньої секції на бічні секції, забезпечуючи рівномірний тиск на ґрунт по всій робочій ширині.

Система Duoflex забезпечує незалежну роботу кожної секції.

COMPACT 10.30 (3 ЧАСТИНИ З 5 СЕКЦІЯМИ) COMPACT 12.30 І 16.30 (5 СЕКЦІЙ)

Гідравлічні катки, що складаються, з горизонтальними прикочувальними секціями і дуже низьким центром тяжіння. Складання та розкладання відбувається за рахунок гідравлічної системи і проводиться оператором з кабіни трактора, який повинен бути нерухомим. За рахунок великих перекриттів між кожною секцією досягається оптимальне коткування по всій робочій ширині навіть на поворотах і нерівній поверхні. Механізм довантаження (2 пружини з великим зусиллям стиснення) перерозподіляють вагу із середньої секції на бічні секції, забезпечуючи рівномірний тиск на ґрунт по всій робочій ширині. .

Система DUOFLEX забезпечує незалежну роботу кожної секції з допомогою гідравлічної системи копіювання. Це означає, що оптимальна дія на поверхню грунту відбувається по всій робочій ширині навіть за важких умов роботи. Дві пружини з великим зусиллям стиснення гарантують рівномірний розподіл ваги на бічні секції.

Кільчасто-зубчастий каток використовується для культивації ґрунту після обробки яким - поверхня ґрунту стає пухкою і знижується ризик ерозії ґрунту та піщаних відкладень.

Кожен диск встановлюється з великими зазорами на вал, що, у свою чергу, забезпечує можливість самоочищення.

Кільчасто-зубчастий каток також стійкий при взаємодії з камінням. Каток також підходить для роботи в полях на стадії проростання насіння.

Кільчастий каток Cambridge рекомендується використовувати для коткування ґрунту в полях на стадії проростання насіння та на пасовищах. Зубчасті диски руйнують поверхневий шар ґрунту та забезпечують аерацію коренів рослин. Злегка «волоподібні» великі диски запобігають застряванню катка в пухких ґрунтах. Новий заокруглений профіль забезпечує захист рослин, а також захищає диски при наїзді на каміння. Можлива комплектація різними видами кілець.

Система DUOFLEX з акумуляторами забезпечує незалежне копіювання рельєфу ґрунту кожною секцією.