Порівняння:
Повернутись до каталогу Система регульованого внесення добрив
  • :
  • :
  • :

Система диференціального внесення матеріалів Field-IQ™ допомагає контролювати внесення матеріалів та нормувати подачу насіння, що запобігає перекриттю насіння та добрив. Контролює швидкість подачі та відстежує подачу насіння або забиття секцій добривами. Система Field-IQ працює з дисплеями CFX-750 та FmX. За допомогою системи контролю Field-IQ виключається можливість подвійної обробки та перевитрати матеріалів за допомогою перекривання рядів або секцій.

Система Field-IQ може керувати подачею насіння, рідин і безводних хімікатів і включає управління до 48-ма секціями з сантиметровою точністю, економлячи понад 5% витрат.



Система управління точним внесенням розчинів під час обприскування:

• Керує до 48 секціями або форсунками та закриває секції на водотоках та перетинах рядків, щоб уникнути передозування.

• Не вимагає додаткових кабелів для підключення безпосередньо до запірних клапанів штанги

• Використовує спеціальні набори, розроблені для з'єднання з існуючими компонентами обприскувача, включаючи встановлені на фабриці перемикачі



Посів просапних культур

Система Trimble FieldIQ для просапної сівалки. Дозволяє точно автоматично відключати та включати висів на кожному сошнику сівалки, для уникнення перекриттів, що дозволяє економити 3-5% посівного матеріалу та уникнути загущення посівів на перекриттях. Кожен допущений посівним агрегатом перепустка - це мінус рослина і недоотриманий урожай, кожен двійник - порожній витрачений дорогий посівний матеріал і не повною мірою реалізований потенціал гібрида. Тому контроль кожного параметра сівби набуває важливого значення.

Система Trimble FIQ для сівалок точного висіву здійснює моніторинг густоти стояння, автоматичний контроль перекриттів секцій, посів з диференційованою нормою, що дозволяє досягти найвищого рівня точності висіву. Функція автоматичного керування секцій у системі Trimble FIQ призначена для незалежного включення або вимкнення індивідуальних посівних апаратів або секцій на вже засіяних ділянках або з використанням даних карт-завдань диференційованого посіву. Усунення перекриттів дозволяє максимально реалізувати потенціал насіння та збільшити врожайність. Крім того, знижується непродуктивна витрата насіння. Економія прямо пропорційна ширині захоплення сівалки та складності контуру поля, максимальна економія може становити до 15%. Система підтримує велику кількість механічних та пневматичних сівалок точного висіву європейських та американських виробників.

Основні переваги автоматичного керування секцій:

- зниження витрат на насіння за рахунок виключення перекриттів, у тому числі на розворотних смугах та обсіву.

- Усунення перекриттів зменшує вартість посівного матеріалу та покращує врожай.

- зниження втрат врожаю внаслідок конкуренції за поживні речовини у двійниках.

- Підвищення продуктивності та швидкості сівби - не потрібно уповільнювати агрегат для підняття чи опускання сівалки

- Ніч посіву – не завада.

- Запис та зберігання інформації про сівбу, включаючи загальну/ середню кількість посіяного насіння на гектар.

- Винятково легкий контроль за функціями сівалки без необхідності залишати кабіну трактора.

- Зниження перевантаженості кабіни приладами: один дисплей для сівби, диференційованого внесення матеріалів та точного водіння.



УПРАВЛІННЯ ДИФЕРЕНЦІЙНИМ ВНЕСЕННЯМ

• Одночасне керування нормами внесення до 6 різних матеріалів, включаючи насіння, гранульоване насіння, безводний аміак, рідини та гранульовані добрива у різних комбінаціях.

• Можливе керування диференційованим внесенням двох матеріалів за допомогою монітора CFX-750™

• У режимі реального часу ведеться реєстрація та автоматичний облік про введення матеріалів

• Регулювання щільності висіву насіння та дози добрив можливе вручному режимі або автоматично, використовуючи карти-завдання, створені за допомогою ПЗ Farm Works



КОНТРОЛЬ ВИСІВУ

• Розширена інформація висіву та детальна інформація про роботу посівного комплексу дозволяє оператору покращувати налаштування сівалки на ходу.

• Дисплей CFX-750 підтримує функції контролю та аналізу точності висіву

• Слідкуйте за результатами аналізу висіву: пропуски/двійники, перекриття, купчастість, відстань та якість відстані висіву насіння.



Система контролю внесення матеріалів Field-IQ – це просте рішення для контролю роботи секцій та норми внесення, яке легко встановити та використовувати. Система запобігає перекриттям; регулює норму внесення; контролює подачу та блокування насіння та добрив. Field-IQ працює з дисплеями CFX-750 та FmX.