Порівняння:
Повернутись до каталогу NextSwath
  • :
  • :
  • :

NextSwath – це повністю автоматична система розвороту, яка підвищує ефективність та точність усіх сільськогосподарських операцій. Досягши кінця поля, NextSwath самостійно обчислює і вибирає кращу траєкторію розвороту трактора, а потім повністю автоматично вибирає прохід.

У разі використання причіпного обладнання, особливо з великою робочою шириною, ця технологія дозволяє уникнути недобору або перебору після розвороту. Це усуває прогалини та перекриття окремих ділянок у наступному проході.

Нова технологія повороту NextSwath вже зараз доступна для терміналів XCN-2050TM та FM-+1000 Plus із системою автоматичного управління AutopilotTM.

NextSwath Trimble дозволяє будь-якій машині, незалежно від типу машини, реалізувати та розрахувати найкращий шлях збирання врожаю. Технології NextSwath можуть усунути пропуски збирання врожаю, що збільшує врожайність, економить час та витрату палива. NextSwath демонструє лідерство компанії Trimble, що триває. NextSwath Trimble може уникнути непотрібних водіння на тракторі по полю. NextSwath зробить кожного оператора великим оператором.