Порівняння:
Повернутись до каталогу AutoPilot
  • :
  • :
  • :

Система Autopilot вбудовується безпосередньо в гідравлічну систему трактора і дозволяє керувати транспортним засобом "без рук" з точністю до 2,5 см від ряду до ряду при підключенні RTK сигналу і 10-15 см при підключенні сигналу Omnistar HP/XP. Завдяки такій точності проходження вздовж рядів система Autopilot зменшує огріхи та перекриття, скорочує витрати пального, насіння та хімічних речовин, а також дозволяє вести цілодобову роботу за будь-якої погоди. Коли машина сходить з наміченої лінії руху, незалежно від типу рельєфу або форми поля, система Autopilot видає сигнал для повернення на правильний маршрут. Система Autopilot автоматично повертає машину на задану лінію руху, що дозволяє підвищити точність та продуктивність при виконанні найбільш складних робіт на просапних культурах. Ще однією головною перевагою даної системи є технологія Компенсації нерівностей завдяки навігаційному контролеру, що гарантує роботу системи на схилах та горбистій місцевості. Внутрішній датчик положення виправляє помилки, викликані нахилом або поворотом машини, визначаючи точне положення трактора навіть у горбистій місцевості.



Основні особливості:



- Вбудована в більшість сучасних тракторів, обприскувачів, комбайнів та інша самохідна техніка, мінімізує необхідність додаткового обладнання.
- Може встановлюватися як на підготовлену, так і на непідготовлену самохідну техніку більш ніж 50 виробників.
- Зниження стомлюваності оператора і підвищення продуктивності, і навіть можливість сконцентрувати максимум уваги на знаряддя.
- Підтримка рівнів точності від безкоштовних DGPS до комерційних Omnistar та поправних сигналів RTK.
- Технологія компенсації нерівностей забезпечує роботу системи на схилах та полях з грубим рельєфом.
- Завдяки наявності датчика кута повороту, точність не залежить від зносу механізму кермового керування.
- Можливість роботи «слід у слід» або заходити у свій слід.
- Синхронізація роботи всіх машин, а також можливість дистанційного моніторингу роботи техніки завдяки бездротовій передачі даних.